Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bilecik Belediyesi'ni ziyaret etti. Burada konuşma yapan İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tiye aldı.

 "Bu millet sizin yargılarınızın kararlarınızın ne kadar sık değiştiğini de biliyor. 2019’da bana ne demişlerdi? Sisi katildi değil mi, benim de adım Sisi idi. Şimdi ne oldu kardeşim. Bana da kardeşim demesini beklerim herhalde değil mi!" dedi.

 İmamoğlu, teğmenleri hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da tepki gösterdi.

ERDOĞAN'A 'TEĞMENLER' TEPKİSİ

"Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganıyla yaptıkları yeminle gündemde olan teğmenlere ilişkin konuşan İBB Başkanı "Kendi partilerinde dahi uzlaşamadıkları bir konuda bu kadar sert bu kadar toleranssız bir tavır takınılmasını anlamak mümkün değil" dedi.

İmamoğlu, "Mustafa Kemal Atatürk’e saygısını dile getirmenin, bunun altından iş aramanın çabası ne? Bilmeyene söyleyelim 86 milyonun ortak değeridir Mustafa Kemal Atatürk" ifadelerinin kullandı.

MHP'den yeni döneme hazırlık! Masada neler var? MHP'den yeni döneme hazırlık! Masada neler var?

Konuşmasının devamında İmamoğlu, teğmenlere, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz' demeye devam edin. Darbeymiş, menfaatmiş... Hadi oradan" diye seslendi. 

Editör: Habererk Haber Merkezi