CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda "para karşılığı oy kullandırıldığı" iddialarıyla ilgili soruşturmada, Ekrem İmamoğlu, Özgür Çelik, Şaban Sevinç ve İsmail Saymaz dahil 86 kişinin ifadeleri alınıyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Siyasi Partiler Kanunu'na göre yürüttüğü soruşturmada MASAK raporları ve tanık ifadelerine dayanarak şüphelilerin hesap hareketlerini inceliyor.

Sırrı Süreyya Önder Hastaneye Kaldırıldı, Pervin Buldan ve DEM Partililer Hastanede Bekliyor Sırrı Süreyya Önder Hastaneye Kaldırıldı, Pervin Buldan ve DEM Partililer Hastanede Bekliyor

Bitlis delegesi Veysi Uyanık, Ekrem İmamoğlu'nun Özgür Özel'i desteklemesi için kendisine 100 bin lira ve market kartları verildiğini iddia etti.

Ayrıca, CHP Genel Merkez avukatı Çağlar Çağlayan, kendisine yöneltilen suçlamaları reddederek, seçim sürecinde herhangi bir usulsüzlük yapmadığını ifade etti.