İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında konuştu. Gazetecilerin Mansur Yavaş ile yan yanayken soru sorduğu İmamoğlu, dikkat çeken mesajlar verdi.

AKP'li bakandan 'Kişisel veriler çalındı mı' sorusuna yanıt AKP'li bakandan 'Kişisel veriler çalındı mı' sorusuna yanıt

CHP’de tüzük kurultayı yapılırken, Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı yönündeki tartışmalar da sürüyor. Adaylık konusunda gözler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çevrildi. Yavaş, adaylık tartışmalarında adının geçmesinden rahatsız olduğunu ve bu konuda kararı parti yönetiminin vereceğini belirtti.

Adaylık için adı geçen İBB Başkanı İmamoğlu ise CHP’nin tüzük kurultayında dikkat çeken bir mesaj verdi. Mansur Yavaş ile yan yanayken konuşan İmamoğlu, bir gazetecinin "Mansur Bey ile yan yanasınız" demesi üzerine "Biz hep yan yanayız" şeklinde yanıt verdi.

Gazeteci, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin iki Cumhurbaşkanı aday adayı olarak ne düşünüyorsunuz?" diye sorduğunda, İmamoğlu yine "Biz her zaman yan yanayız. Kurultayımız partimize hayırlı olsun" diye cevap verdi. Mansur Yavaş konuşmazken, İmamoğlu'nun bu sözlerine gülerek katıldığı kameralara yansıdı.

Kaynak: Haber merkezi