Elazığ'da iki grup arasında çıkan silahlı kavga, bölgedeki gerginliği artırdı. Olayda bir kişinin durumu ağırken, diğer yaralının sağlık durumu ise daha stabil olarak bildirildi. Kavganın nedenine dair henüz net bir bilgi bulunmamakta ve olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, kavgada kullanılan silahların türü ve sayısı hakkında da çeşitli spekülasyonlar yapılmakta. Olay yerine intikal eden güvenlik güçleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak olaya müdahale etti. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, durumlarıyla ilgili güncel bilgiler paylaşılmaya devam ediyor.

Sevgilisi Tarafından Bıçaklanan Dilek Hayatını Kaybetti Sevgilisi Tarafından Bıçaklanan Dilek Hayatını Kaybetti

Bu tür olayların sıkça yaşandığı Elazığ'da, yetkililer halkın güvenliğini sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Söz konusu kavganın ardından bölgede huzurun sağlanması için ek önlemler alınacağı ifade edildi.167498 2