Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, sosyal medyada gündem olan yürüyüş tarzı hakkında açıklamalarda bulundu. Dün akşam Ekol TV'de Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Sorgusuz Sualsiz" programına konuk olan Erbakan, bu konudaki soruları yanıtladı.

Erbakan, sosyal medyada yürüyüş tarzının gündem olmasıyla ilgili olarak, "Ancak o şeyleri görünce biraz sallayayım bari dedim. Artık yürürken kollarımı sallıyorum. Sosyal medyayla yayıldı bu ama sonradan bizim çocuklar, evdekiler falan da dedi. 'Ya doğru' diye. Biraz da güldüler onlar da. Şimdi artık ben de biraz dikkat ediyorum" ifadelerini kullandı.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, anayasa hakkında lafı gediğine koydu BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, anayasa hakkında lafı gediğine koydu

Armağan Çağlayan, Erbakan'a "Sosyal medyada hep bir şey tartışılıyor. Siz yürürken kollarınızı sallamıyorsunuz. Özellikle mi bunu yapıyorsunuz yoksa fiziksel bir şey mi? Sırtınız mı ağrıyor?" sorusunu yöneltti. Erbakan, sağlığı konusunda bir sorun olmadığını belirterek, "Yok, öyle bir durum yok. Çok farkında da değilim. Sallayarak mı yürünüyor yoksa sallamadan mı yürünüyor? Ben yürürken sallıyor muyum, sallamıyor muyum? Onun da çok farkında değilim." açıklamasını yaptı.

Ayrıca, sporun yürüyüşe katkıları olduğunu belirten Erbakan, "Ben pandemi döneminden önce spora gidiyordum. O sporun yürüyüşe, duruşa çok büyük katkıları vardı. Ama maalesef o dönemde işte ara verdik. Öyle işlerde de bir kez ara verdiniz mi kolayınıza gidiyor. Bir daha da gidemedik. Tekrardan başlamak lazım." dedi.

Kaynak: Haber merkezi