Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan "Yeniden Refah seçmeninin oyları sayesinde yüzde 50 barajını aşarak Cumhurbaşkanı seçildiğini kendisine hatırlatıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Rize İl Teşkilatı toplantısında Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin'e sert sözlerle yüklenerek "Galiba kafadan da sıkıntısı var onun" demişti.

BEKİN MAHMUD ABBAS’IN MECLİS’E DAVET EDİLMESİNİ İSTEDİ

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresinde konuşma yapmasına tepki göstererek, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Netanyahu'yu kongrede protesto eden ABD Temsilciler Meclisi üyesi Rashida Tlaib'in "onur konuğu" olarak TBMM'ye davet edilmesini istemişti.

“BİZİM OYLARIMIZLA C.BAŞKANI SEÇİLDİN”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Hüda Par'a 4. madde yanıtı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Hüda Par'a 4. madde yanıtı

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,

İstanbul Milletvekilimiz Sn. Doğan Bekin için kullandığı talihsiz ifadeyi Sn. Cumhurbaşkanı’nın temsil ettiği makama yakıştıramadığımızı ifade ediyor ve kendisini nezakete davet ediyoruz.

Ayrıca Yeniden Refah Partimiz’in kendileri sayesinde TBMM’de temsil hakkı kazandığına yönelik ifadeleri ile ilgili olarak, Sn. Cumhurbaşkanı’nın da Yeniden Refah seçmeninin oyları sayesinde yüzde 50 barajını aşarak Cumhurbaşkanı seçildiğini kendisine hatırlatıyoruz.

Editör: Habererk Haber Merkezi