Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Erkan Sözeri, hakemin yönetimini sert bir dille eleştirdi. Sözeri, "Amatör lig tadında bir hakem oynadı" ifadesini kullanarak, karşılaşmanın gidişatına olumsuz etki eden kararlar aldığını belirtti.

Çorlu'da Gaz Kokusu Alarmı: Ekipler Harekete Geçti Çorlu'da Gaz Kokusu Alarmı: Ekipler Harekete Geçti

Sözeri, özellikle bazı kritik pozisyonlarda verilen yanlış kararların takımının motivasyonunu etkilediğini vurguladı. Hakemin tutumunun, oyuncular üzerinde baskı yarattığını ve bu durumun oyunun kalitesini düşürdüğünü ifade etti.

Son olarak, hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğini söyleyen Erkan Sözeri, futbolun adaletinin sağlanması için profesyonel bir yaklaşım sergilenmesi gerektiğinin altını çizdi.