Gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medya üzerinden kendisine ve milli voleybolcu Ebrar Karakurt'a hakaret eden bir troll hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Altaylı, bu kişinin kendisine sürekli hakaret ettiğini ve her seferinde dava açtığını belirtti.

Altaylı, "Bir tane troll var, 'Bilmem ne başı'. Ebrar, 'Kim bu lavuk?' demiş. Bu kişi bana da hakaret ediyor. Ben bunu dava ediyorum, her seferinde uzlaşma talep ediyor. Bunun parasıyla, illet olduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) bağış yapıp Atatürkçü gençlerin doktora parasını ödüyoruz" dedi.

Altaylı'nın bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Ebrar Karakurt, milli takımın fotoğrafını paylaşarak "Ebrar Karakurt isimli provokatör hariç Kadın Voleybol takımımızın zaferini kutluyorum" diyen Furkan Bölükbaşı'na, "Arkadaşlar kim bu lavuk?" diyerek yanıt vermişti. Bu olayın ardından Altaylı, Bölükbaşı'nın kendisine de hakaret ettiğini ve her hakaretinde dava açtığını belirtti.

Adli Tıp Uzmanı Narin'le ilgili kan donduran bilgiyi açıkladı Adli Tıp Uzmanı Narin'le ilgili kan donduran bilgiyi açıkladı

Altaylı, açtığı davalardan elde edilen tazminatları ÇYDD'ye bağışladığını ve bu paraların Atatürkçü gençlerin doktora eğitimine katkı sağladığını ifade etti. "Bu kişi her seferinde uzlaşma talep ediyor ve biz de bu paraları ÇYDD'ye bağışlıyoruz. Böylece, onun illet olduğu bir kuruma katkı sağlamış oluyoruz" dedi

Kaynak: Haber merkezi