Gazeteci Fatih Altaylı, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında "Ortalığı karıştırıyor. AKP’nin adamı" ifadelerini kullandı. YouTube’da yayınladığı videolarla gündem yaratan Altaylı, yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CHP Lideri Özgür Özel ve eski lider Kemal Kılıçdaroğlu hakkında konuşan Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun geri döneceği iddialarını eleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun ortalığı karıştırdığını belirten Altaylı, "Ben de Özgür Özel'in yerinde olsam Kılıçdaroğlu'na sinirlenirdim. Kemal Kılıçdaroğlu büyük ihtimalle gerçekten de AKP'nin adamı," dedi.

İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan, THY Tarafından Kara Listeye Alındı İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan, THY Tarafından Kara Listeye Alındı

"Kılıçdaroğlu AKP’nin Adamı"

Altaylı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Özgür Özel’in yerinde ben olsam Kemal Bey'e oldukça sinirlenirdim. Müthiş bir şekilde ortalığı karıştırıyor. Trolleşmiş bazı gazeteciler ve partililer tarafından kurultay yeniden yapılmalı deniyor. Ya kardeşim, sen Ecevit’ten bu yana, 70’lerden bu yana darbe sonrasından bu yana ilk kez birinci parti olmuşsun. Bir bırak ya, rahat olun. Hesaplaşalım falan filan. Bu şunu gösteriyor: Kemal Kılıçdaroğlu büyük ihtimalle gerçekten de AKP'nin adamı. Bundan başka bir mana çıkmaz."

Kaynak: Haber merkezi