Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, kendisine yöneltilen ittifak sorusuna yanıt verdi. Giresun Kalesi'ndeki bir restoranda düzenlediği basın toplantısında konuşan Erbakan, İsrail'in devam eden terör ve vahşet eylemlerine dikkat çekerek, asıl hedefin büyük İsrail'in kurulması olduğunu belirtti.

Erbakan, Yeniden Refah Partisi belediyelerinin yapacağı hizmetlerin, partiyi milletin gözünde daha da yukarılara taşıyacağını ifade etti. "Belediye yönetiminde milli görüş farkını, Yeniden Refah farkını ortaya koyduğumuzda, milletimiz merkezi hükümeti de bize teslim etmek için daha rahat hareket edecek," dedi.

TÜSİAD'dan İYİ Parti'ye çıkarma TÜSİAD'dan İYİ Parti'ye çıkarma

Bir gazetecinin, Yeniden Refah Partisi'nin başka bir siyasi partiyle ittifak yapıp yapmayacağına dair sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Yeniden Refah Partisi olarak herhangi bir parti ile resmi olarak birleşme gibi bir gündemimiz yok. Kendi ismimizle, logomuzla ve parti programımızla yolumuza devam edeceğiz. Ancak Meclis'te bir grup oluşturulması, yani Yeniden Refah Partisi'nin milletvekillerinin de içinde olduğu bir grup oluşturulması noktasında bir ifade olabilir. Bununla ilgili de şu ana kadar herhangi bir düşüncemiz olmadı."

Kaynak: Haber merkezi