Spor

Fenerbahçe’de Büyük Hedef

Fenerbahçe Yöneticisi Hulusi Belgü, Kadın Voleybol Takımı'nın başarısını kutladı. 'Simla Hanım harika bir takım kurdu' teşekkürler. Avrupa’da da kupa hedefliyoruz.

Loading...

Abone Ol

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın başarısına değinerek, "Simla Hanım çok güzel bir takım kurdu, kendisine teşekkür ediyorum. Avrupa’da da kupa kaldırmak istiyoruz" dedi.

2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nda Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Medicana, beşinci kez kupayı müzesine götürdü. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Belgü, takımın sezon boyunca başarılı olacağına inandığını ve Avrupa'da şampiyonluk hedeflediklerini söyledi. Eczacıbaşı ile olan rekabete de övgüde bulunarak, centilmence mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

"Taraftarımız Bizi Hiç Yalnız Bırakmıyor"

Hulusi Belgü, Fenerbahçe taraftarlarına da övgülerde bulunarak, kulübün her branşta zirveyi hedeflediğini ve bu başarılarda Başkan Ali Koç'un katkısının büyük olduğunu vurguladı. Taraftarın desteğiyle daha birçok başarıya imza atacaklarına inandıklarını ifade etti.