Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına sert tepki gösterdi. Öztürk, Fenerbahçe'nin sarı kart operasyonu iddiasının tamamen hayal ürünü olduğunu belirterek, "Biz Galatasaray Lisesi'nden çıkmış ciddi bir kulübüz. Gayri ciddi kişilerle ve durumlarla muhatap olmak istemiyoruz," dedi.

Aziz Yıldırım’dan Florya iddialarına yanıt Aziz Yıldırım’dan Florya iddialarına yanıt

Galatasaray, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına yanıt verdi. Sarı-kırmızılı kulübün İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe'nin sarı kart operasyonu iddiasının gerçek dışı olduğunu savundu. Öztürk, "TFF'nin Survivor sunucusunun sözleriyle hareket edeceğini sanmıyorum. Biz Galatasaray Lisesi'nden çıkmış ciddi bir kulübüz. Gayri ciddi kişilerle ve durumlarla muhatap olmak istemiyoruz," ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Okan Buruk ve Mitchy Batshuayi'nin PFDK'ya sevk edilmelerini değerlendiren Öztürk, bu durumu "algı operasyonu" olarak nitelendirdi. Öztürk, "Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray maçında sözlü hakaretleri var, bunları kameralar yakalamış. Tamamen bir algı operasyonu. 11 senedir şampiyon olamayan kulüp ne yapsın, otursun derdine ağlasın. Sahada kazanmayı beceremiyorlar. 3-0'dan sonra hakem yardımıyla böyle oldu, yoksa maç 5'e 6'ya gidecekti," şeklinde konuştu.

Öztürk, tartışmalı forma sponsorları için federasyondan aldıkları iznin kaldırılması nedeniyle sözleşmeyi iptal ettiklerini de belirtti.

Kaynak: Haber merkezi