• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.498 %1.83
  • ETHERIUM 2.631 %1.11
12°

Akp Haberleri

akp haberleri ve güncel akp gelişmeleri, akp ile ilgili tüm video, akp fotoğrafları ve akp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti'den ayrılıp AKP'ye geçen Tuba Vural Çokal, önce AKP'yi eleştirirken 'U' dönüşü yapınca bu seferde CHP'ye vurdu vuruşturdu.

Politika

AKP ve MHP arasında yerel seçimlerde işbirliği yapılacak illerin listesi kulislerde konuşulurken ittifak olmayacak iller merak konusu oldu.

Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, 30 büyükşehirde AKP ve MHP’nin işbirliği yapacağını duyurdu.

Gündem

AK Parti Ordu Ulubey ilçe kadın kolları başkanı, Erdoğan'a  Rabbim benim çocuklarımın ömründen alsın size versin cumhurbaşkanım dedi.

Politika

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı bütçesi üzerine yaptığı konuşmada, AK Parti’yi sert bir dille eleştirdi.

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Erdoğan ile yaptığı görüşmede yerel seçimlerde iş birliği ile ilgili açıklama yaptı.

Politika

Türkiye'deki bütçe verileri ve iktidarın politikalarına göre AKP her alanda döküldüğü ortaya çıktı.

Politika

Yerel seçimlere hazırlanılırken AKP ve MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ortak bir adayda anlaştığı iddia edildi.

Politika

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, katıldığı televizyon programında kentin AKP’li belediye başkanlarına sert sözlerle yüklendi.

Politika

Halk Tv’de söz sende programına katılan gazeteci Orhan Uğuroğlu AKP'nin  İstanbul’da Büyükşehir  Belediye başkan adayı için şok bir açıklama yaptı.

Gündem

İstanbul'da, 2024'te yapılacak yerel seçimler için siyasi partilere hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hem de ilçe belediyeleri için yüzlerce başvuru yapıldı.

Politika

Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zorlu, kararda etkili olan oy birliği hususundaki soruyu karar oy çokluğu ile alındı.dedi.