• DOLAR 34,29 %-0.01
  • EURO 37,16 %0.12
  • STERLIN 44,64 %0.12
  • ALTIN 3.020,89 %-0.10
  • BİST100 8.946 %0.42
  • BITCOIN 69.998 %2.71
  • ETHERIUM 2.561 %1.52
14°

Akp Haberleri

akp haberleri ve güncel akp gelişmeleri, akp ile ilgili tüm video, akp fotoğrafları ve akp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

AKP, 6 büyükşehirde belediye başkan adaylarını belirlemek için bir hamlede bulundu. İşte haberin detayları...

Politika

AKP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, TBMM Genel Kurulu’nda HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun konuşmasına sert tepki gösterdi.

Ekonomi

Çalışan emekliler için ikramiyenin ne zaman yatacağı merak konusu oldu. AKP Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül'den yeni açıklama geldi.

Ekonomi

Asgari ücretteki zam oranı netleşti. AKP kanadından gelen açıklamalar, asgari ücret zammının yüzde 50 civarında olacağını doğruladı.

Gündem

AKP ve Erdoğan, muhalefeti sık sık terörle bağdaştırırken, geçmişteki sözleri tekrar gündeme geldi. İşte o övgü sözler...

Politika

Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Altınöz, AKP'ye garip çağrıda bulundu.

Politika

AKP ve MHP, 31 Mart’taki yerel seçimlerde hangi yerlerde ittifak yapacakları belirlendi. AKP'nin seçim sloganı belli oldu.

Politika

Habererk Genel Yayın Yönetmeni gazeteci İsmail Türk, MELTEM TV’de Atakan Sönmez’in konuğu oldu.

Politika

İYİ Parti'den ayrılıp AKP'ye geçen Tuba Vural Çokal, önce AKP'yi eleştirirken 'U' dönüşü yapınca bu seferde CHP'ye vurdu vuruşturdu.

Politika

AKP ve MHP arasında yerel seçimlerde işbirliği yapılacak illerin listesi kulislerde konuşulurken ittifak olmayacak iller merak konusu oldu.

Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, 30 büyükşehirde AKP ve MHP’nin işbirliği yapacağını duyurdu.

Gündem

AK Parti Ordu Ulubey ilçe kadın kolları başkanı, Erdoğan'a  Rabbim benim çocuklarımın ömründen alsın size versin cumhurbaşkanım dedi.