• DOLAR 34,26 %0.38
  • EURO 37,25 %0.48
  • STERLIN 44,70 %0.48
  • ALTIN 2.989,51 %1.19
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.600 %2.24
  • ETHERIUM 2.643 %1.65
13°

Akp Haberleri

akp haberleri ve güncel akp gelişmeleri, akp ile ilgili tüm video, akp fotoğrafları ve akp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Yerel seçimlere yaklaşırken Yeniden Refah Partisi (YRP) ile AKP arasında ittifak ihtimali zayıflıyor.

Politika

AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum, Bahçeli'nin kendisi aradığını belirterek, "Ankara'ya gider gitmez kendisini makamında ziyaret edeceğim" dedi.

Dünya

Dün yapılan AKP'nin belediye başkanlarını tanıtma töreni İngiliz basınında ; Erdoğan, İstanbul'u geri kazanmak için eski çevre şefine destek verdi...

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin belediye başkan adaylarını açıkladı.

Politika

AK Parti'nin dün akşam açıklanan İstanbul adayı Murat Kurum'un belli olmasından sonra. Ankara belediye başkan adayı merak konusu oldu.

Gündem

AK Parti İBB adayı Murat Kurum'un açıklanmasından sonra, İstanbul ilçe belediye başkan adayları merak konusu oldu. İşte İlçelerin aday listesi!..

Gündem

Ak Parti 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde kullanılacak yeni seçim şarkısını kamuoyuyla paylaştı.. İstanbul'a özel klip: Bu şehrin her sokağında...

Politika

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, AKP ile üç büyükşehirde seçim iş birliği yapmak için son bir görüşme gerçekleştireceklerini duyurdu.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin İstanbul adayının Pazar günü duyuracağını açıklamıştı. AKP'nin İstanbul adayı belli oldu.

Gündem

AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum kimdir? Nerede doğdu? Nerden Mezun Olmuştur? Murat Kurum Ne Bakanıydı? İşte merak edilen soruların cevabı...

Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün yapılan törenle seçim sloganını duyurdu. İşte yeni slogan...

Politika

Yenilik Partisi lideri Öztürk Yılmaz, CHP, İYİ Parti ve Meclis’te grup kurmuş diğer partilere AKP'nin kapatılması için çağrıda bulundu.