• DOLAR 34,26 %0.38
  • EURO 37,25 %0.48
  • STERLIN 44,70 %0.48
  • ALTIN 2.989,51 %1.19
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.600 %2.24
  • ETHERIUM 2.643 %1.65
13°

Akp Haberleri

akp haberleri ve güncel akp gelişmeleri, akp ile ilgili tüm video, akp fotoğrafları ve akp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP’nin aday gösterdiği 7 ilde AKP’nin destek vereceğini duyurdu. İşte o iller...

Gündem

TBMM Genel Kurulu’nda terörle mücadele konusunda AKP ve CHP arasında sert tartışmalar yaşandı. İşte haberin detayları...

Gündem

Ümraniye Belediyesi’nde AKP ve İYİ Parti arasında yapılan işbirliği mahkeme kararıyla ortaya çıktı. İşte detaylar...

Politika

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere hazırlanan partilerin kulislerinde adaylarla ilgili neler konuşuluyor? İşte detaylar...

Politika

31 Mart’taki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. İşte detaylar...

Gündem

Komedyen Şahan Gökbakar, AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik İETT düzenlemesini bir video ile alaya aldı.

Politika

AKP ve Cumhur İttifakı’nın İBB adayı Murat Kurum, İstanbul’un ilçe belediye başkan adaylarını açıklama tarihini duyurdu.

Politika

AKP’nin Ankara adayı olarak Turgut Altınok’u göstermesi durumunda, İYİ Parti’nin bu yönde bir karar alabileceği ifade ediliyor.

Gündem

Şanlıurfa'da oy kullanacak Suriyelilere Arap şeyhi, AK Parti'ye oy vermeleri çağrısında bulundu.

Politika

AKP üyesi Şahin Şerifoğulları, depremzedeleri ziyareti sırasında bir vatandaşın şikayette bulunmasının ardından küçümseyerek cevap verdi.

Politika

YRP, İstanbul’da AKP’nin adayı Murat Kurum’a destek verme karşılığında Konya Büyükşehir Belediyesi’ni talep ettiği belirtildi.

Ekonomi

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, emeklilere yapılacak ek zammın etki analizleri ve bütçe imkanları çerçevesinde değerlendirildiğini söyledi.