• DOLAR 34,24 %0.36
  • EURO 37,21 %0.40
  • STERLIN 44,64 %0.40
  • ALTIN 2.990,36 %1.22
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.750 %2.08
  • ETHERIUM 2.656 %1.1
14°

Akp Haberleri

akp haberleri ve güncel akp gelişmeleri, akp ile ilgili tüm video, akp fotoğrafları ve akp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te yapılan belediye başkanı seçimiyle ilgili tabana saç baş yolduracak açıklama geldi.

Politika

Bilecik Belediye Meclisi’nde yapılan seçimde AKP, MHP ve İYİ Parti ittifak kurarak İYİ Parti adayı Mustafa Sadık Kaya yeni belediye...

Politika

Yeniden Refah Partisi (YRP) ile AKP arasındaki ilişki İstanbul adayı Murat Kurum'un açıklanmasıyla iyice gerildi. YRP'de İstanbul'da aday çıkartacağı öğrenildi.

Politika

Elazığ’da, AKP’nin Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlara sms göndererek MHP'nin sert eleştirisine maruz kaldı.

Politika

Yerel seçimlere az bir zaman kalırken AKP'nin Ankara adayının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu.

Politika

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday belirleme sürecinde, Turgut Altınok’un yerine başka adaylarında olduğu söyleniyor.

Politika

AKP, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklamayarak gözünü Mansur Yavaş'a diktiği iddia edildi.

Politika

AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, gazeteci Fatih Altaylı’ya sert tepki gösterdi. İşte haberin detayları...

Politika

Türk siyasetinde uzun zamandır devam eden ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın reddettiği ‘Kürt sorunu’ AKP'li AKP’li Galip Ensarioğlu dile...

Politika

AKP Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapılan bir toplantıda AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ile kavga ettiği iddia edildi.

Politika

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarıyla buluşan AKP adayı Nebi Hatipoğlu gazetecileri satın almayı vaat etti.

Politika

İstanbul seçimlerini at pazarlığına çeviren AKP ile Yeniden Refah Partisi arasında yapılması beklenen ittifak görüşmesinde son gelişme yaşandı.