• DOLAR 34,29 %0.50
  • EURO 37,20 %0.38
  • STERLIN 44,75 %0.38
  • ALTIN 2.986,93 %1.10
  • BİST100 8.983 %-0.22
  • BITCOIN 67.950 %1.38
  • ETHERIUM 2.626 %0.38
15°

Devlet bahçeli Haberleri

devlet bahçeli haberleri ve güncel devlet bahçeli gelişmeleri, devlet bahçeli ile ilgili tüm video, devlet bahçeli fotoğrafları ve devlet bahçeli haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

CHP’nin yılladır vekil çıkaramadığı Erzincan’da memleketinden aday olarak Meclis’e giren, Mustafa Sarıgül dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Politika

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı’nda giydiği kravat ve rozet dikkat çekti. Bahçeli'nin taktığı rozetin sırrı ortaya çıktı.

Gündem

MHP lideri Devlet Bahçeli'den kurye Yunus Emre Göçeri öldüren Somali Cumhurbaşkanının oğluyla ilgili ilk açıklama geldi.

Politika

Şeyh Sait tartışmaları devam ederken, iktidara yakın gazetenin yazarı, Şeyh Sait'e hain diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sert çıktı.

Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP’ye karşı oyun oynayanların bedel ödediğini ve İYİ Parti ile ilgili açıklama yaptı.

Spor

Türkiye Futbol TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kendisini eleştiren Bahçeli'yi hedef aldı. Büyükekşi, “Demek ki iyi niyetimiz fazla geliyor” sözlerini kullandı.

Politika

MHP lideri Devlet Bahçeli, MKE Ankaragücü- Çaykur Rizespor maçında yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Politika

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde basın toplantısında 'Şeyh Said' bir isyanın elebaşçısıdır, Vatan hainidir, terörist başıdır.

Politika

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan'a 1982 model Mercedes otomobil hediye etti.

Politika

TBMM Genel Kurulu’nda 2024 Yılı Bütçe görüşmeleri devam ederken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Meclis'te HEDEP'li vekillerin Kürtçe konuşmaları soruldu

Politika

Milliyetçi Hareket Partisine ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beye bağlılığımın tavizsiz bir şekilde devam edeceğini bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım.

Politika

Sancaklı'nın Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde, seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler sözlerine Bahçeli'den cevap;