• DOLAR 34,00 %0.29
  • EURO 37,85 %0.63
  • STERLIN 44,95 %0.63
  • ALTIN 2.821,90 %0.44
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.293 %-2.68
  • ETHERIUM 2.282 %-3.97
22°

Ekrem İmamoğlu Haberleri

Ekrem İmamoğlu haberleri ve güncel Ekrem İmamoğlu gelişmeleri, Ekrem İmamoğlu ile ilgili tüm video, Ekrem İmamoğlu fotoğrafları ve Ekrem İmamoğlu haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

AKP’nin yerel seçimlerde İBB adaylığı için Murat Kurum’u belirlediği dün gündeme bomba gibi düştü. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu haberlerin ardından...

Politika

MetroPOLL Araştırma’nın Kurucusu ve Yöneticisi Özer Sencar, mart ayında yapılacak yerel seçimlerin siyasetin geleceğini belirleyeceğini söyledi.

Politika

Fox TV'nin eski sahibi aynı zamanda İYİ Parti'den istifa eden Ece Güner ile Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Tekirdağ...

Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün yapılan törenle seçim sloganını duyurdu. İşte yeni slogan...

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yeni bir kriz çıktı.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni metrobüs yolu için sarsmıyor demişti ama vatandaş isyan etti.

Politika

İmamoğlu‘nun Sözcü TV’de konuk olduğu programda gelişen olaylar sonucu Fatih portakal sert bir dille eleştirdi.

Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi.

Politika

Meral Akşener, geçmişte dostluk kurduğu CHP’li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a çok sert sözler söyledi.

Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yakında bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığını ilan edeceği duyuruldu.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den meydan savaşının fitili ateşleyecek İmamoğlu ve Yavaş açıklamaları geldi. İmamoğlu’ndan Akşener’e cevap geldi.

Politika

Fatih Altaylı: Muharrem İnce ile Ekrem İmamoğlu görüşüyor. Biri genel başkan, diğeri bir partinin belediye başkan adayı. Kurumsal ilişki olmuyor...