• DOLAR 34,02 %-0.12
  • EURO 38,05 %0.32
  • STERLIN 45,32 %0.32
  • ALTIN 2.827,64 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.953 %6.25
  • ETHERIUM 2.437 %6.17
22°

Erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Erdoğan; Türk Birliğinin önemi aşikardır bunun ilk adımı Alfabe birliğinin sağlanmasıdır. Beraberliğimizin güçlenmesi için alfabe birliği şarttır.

Politika

Gazeteci Nuray Babacan’ın AKP’li yetkililere dayandırdığı yazısında Erdoğan’ın küçük bir operasyon geçirdiğini yazdı.

Politika

AKP'nin kurucuları arasında yer alan Tayyip Erdoğan'ın eski yol arkadaşı CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gündem

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Bizim TV'den Oya Lale Özan Arslan'a Devlet Bahçeli'nin AKP'ye desteğiyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Politika

CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, ortaya çıkardığı video ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve AKP'ye sert ifadeler ile yüklendi.

Gündem

Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da George Soros ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

Politika

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da düzenlenen “Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması” programına katıldı.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "...Türk bayrağı ve Türk kavramından nefret edenlerle mücadelemizin süreceği bir seçimi yaşayacağız."

Politika

Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu, Cumhur İttifakı'nın sırrını açıkladı.

Politika

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Ankara İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı...