• DOLAR 34,07 %-0.13
  • EURO 38,06 %0.32
  • STERLIN 45,36 %0.32
  • ALTIN 2.827,47 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.675 %3.51
  • ETHERIUM 2.469 %5.74
20°

Erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yeni pistinin açılışında Erdoğan ve Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı arasında garip bir pazarlık konuşması geçti.

Politika

Şeyh Sait tartışmaları devam ederken, iktidara yakın gazetenin yazarı, Şeyh Sait'e hain diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sert çıktı.

Politika

Yerel seçimlere hazırlanılırken AKP ve MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ortak bir adayda anlaştığı iddia edildi.

Dünya

Prof. Dr. Bilal Sambur “Erdoğan, Gazze'deki durumun normale dönmesinde önemli bir lider rolü sergiliyor” sözlerini değerlendirdi.

Politika

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı'nda yaptığı konuşmada, "Biz ne diyoruz? Adil bir dünya mümkün...

Politika

Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan ziyaretinin ardından sarf ettiği ''Doğu Akdeniz'de kapsayıcı, adil bir paylaşım mümkündür.'' sözlerini yorumladı.

Gündem

İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sert bir açıklama yayınladı.

Politika

Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda muhalefeti sert bir dille eleştirdi. ''Vatandaş bırakın bunlara oy vermeyi adlarını duymak,...

Gündem

Rize İkizdere ilçesinde yapılması planlanan hidroelektrik santral (HES) projesine karşı çıkan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, açıklamada bulundu....

Politika

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayıyla ilgili yönelttiği soruya "Telaşlanmayın..." yanıtını verdi.

Politika

Gazeteci Levent Gültekin, anayasa tartışmalarına ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Gündem

Arslan Bulut, “Erdoğan’a kimin ihtiyacı varmış” başlıklı köşe yazısında Erdoğan hakkında Almanya’da çıkan bir haberi analiz ediyor.