• DOLAR 34,00 %0.29
  • EURO 37,85 %0.63
  • STERLIN 44,95 %0.63
  • ALTIN 2.821,90 %0.44
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.293 %-2.68
  • ETHERIUM 2.282 %-3.97
22°

Fetö Haberleri

fetö haberleri ve güncel fetö gelişmeleri, fetö ile ilgili tüm video, fetö fotoğrafları ve fetö haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik 17 ilde düzenlenen 'Kıskaç-27' operasyonlarında 39 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen "Kıskaç-25" operasyonlarında 20 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Politika

MHP'li Semih Yalçın, GEN-AR Başkanı İhsan Aktaş'ı "sağda yeni bir oluşum çıkabilir" dediği için 'FETÖ'cü' olmakla suçladı.

Gündem

AKP'li isimler ve bazı FETÖ hesapları, 2024 Olimpiyatları'nı izlemek için Paris'te bulunan CHP'li başkanları eleştirerek ittifak kurduğu görüldü.

Gündem

OdaTV'nin İYİ Parti Bursa Milletvekili Yüksel Selçuk Türkoğlu’yla ilgili yaptığı yalan ve abartma dolu habere tepkilere çığ gibi büyüyor. Gazeteci...

Gündem

FETÖ ile bağlantılı öğretmenlerin, öğrencilere ev ve burs sağladığı, farklı eğitim kademelerindeki öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladığı ortaya çıktı.

Gündem

Gazeteci Hadi Özışık'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, son zamanlarda iftira ve haksızlığa uğrayan Acun Ilıcalı'dan bahsetti ve bir video...

Gündem

FETÖ/PDY'nin darbe girişimi sırasında İstanbul'da bir vatandaşı tabanca ile vurarak şehit eden ve bazı vatandaşları yaralayan Savaş Çiftçi, İzmir'in Seferihisar...

Gündem

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni olan Ebuseleme Gülen’i konuk eden Ruşen Çakır, sosyal medyada tepki topladı.

Gündem

16 yıl süren hukuk mücadelesi sonunda, Çağlayan Adliyesi'ndeki değerli hakim ve savcılar tüfeği müsadere etmeyip, Vedat Yenerer'e iade kararı verdiler.

Gündem

ÖSYM eski Başkanı Ali Demir, FETÖ’ye üye olmak ve görevini kötüye kullanmakla suçlanıyordu. İşte mahkeme kararı belli oldu.