• DOLAR 34,07 %-0.13
  • EURO 38,06 %0.32
  • STERLIN 45,36 %0.32
  • ALTIN 2.827,47 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.675 %3.51
  • ETHERIUM 2.469 %5.74
20°

Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Bahçelievler Basın Ekspres Yolu'nda ilerleyen İETT otobüsünün motor kısmı alev aldı. Yangın kısa sürede tüm otobüsü sardı. otobüs kullanılamaz hale...

Gündem

İstanbul  Emniyet Müdürlüğü il genelinde eş zamanlı olarak 'Huzur İstanbul' denetimi yaptı. Sürücü ve yolcuların kimlik kontrolleri ve GBT yapıldı. 

Gündem

İstanbul Valisi Davut Gül, belirlenen fiyat tarifesine uymayarak fahiş fiyattan ekmek satışı yapan 822 fırın hakkında tutanak tutulduğunu açıkladı.

Gündem

İstanbul'da akşam saatlerinde yağışlı havanında etkisiyle trafik durma noktasına geldi. Metrobüs duraklarında yoğunluk yaşanırken, fırtına nedeniyle vatandaşlar yürümekte zorlandı.

Gündem

 İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle deniz ulaşımında seferler iptal edildi. Marmaray ve metrobüslerde yoğunluk oluştu.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarının ardından, İstanbul'da etkili olan fırtına nedeniyle Kartal'da 1 tekne battı. 

Politika

AKP'nin İBB adaylığı için ise Ali Yerlikaya'nın isminin öne çıktığı iddia edildi.

Gündem

 İstanbul'da hafriyat kamyonlarının eksik evraklarına rağmen geçişlerine izin verdikleri öne sürülen şüphelilere yönelik operasyonda 46 polis gözaltına alındı

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarıların ardından İstanbul'da gece boyunca yağan yağmur, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

Gündem

Ülkemizin Marmara bölgesinde bulunan İstanbul ilimiz için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Yağış anında su ve sel baskınları olabilir. 

Gündem

İstanbul’da yaşanan trafik sorunu her zaman hayatımızda vardı. Ancak bu akşam iş çıkış saatinde büyük bir trafik yoğunluğu yaşandı!

Türkçü Birlik Platformu 2. toplantısının İstanbul Üsküdar’da yaptı. Toplantı sonrasında aldığı kararları ortak bir deklarasyonla kamuoyuna duyurdu.