• DOLAR 34,02 %-0.12
  • EURO 38,05 %0.32
  • STERLIN 45,32 %0.32
  • ALTIN 2.827,64 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.953 %6.25
  • ETHERIUM 2.437 %6.17
22°

Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde çok sayıda "Ara Atamalar" yapıldı. Sarıyer, Adalar, Esenler, Avcılar ve Bakırköy ilçelerinin emniyet müdürleri değişti.

Politika

İYİ Parti, yerel seçimlere hazırlanırken iki büyükşehirde işbirliği yapmayı reddederek İstanbul ve Ankara için yeni bir hamle yaptı.

Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yakında bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığını ilan edeceği duyuruldu.

Politika

Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Altınöz, AKP'ye garip çağrıda bulundu.

Politika

CHP’de belediye başkan adaylarının belirlenmesi için Parti Meclisi’nde (PM) toplantı yapıldı. Toplantının ana gündem maddesi “İstanbul kavgası” oldu.

Gündem

İstanbul Havalimanı’ndan kalkıp inecek 41 uçuş, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. İşte haberin detayları...

Politika

İYİ Parti'nin İstanbul adayı Naci Görür olduğu iddia edildi. Naci Görür'den açıklama geldi. İşte haberin detayları...

Politika

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlerde Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir belediye başkanlıkları için ittifak yapabileceklerini açıkladı.

Politika

Cumhur İttifakı’nda İstanbul için 4 isim önerildi. Erdoğan 27 Aralık’ta açıklama yapacak.

Gündem

İstanbul’da aralıklarla yağan yağmur sonrası barajlardaki doluluk oranı yüzde 49,34 seviyesine yükseldi. 1 ay önce yüzde 18.4 olarak ölçülen Alibey...

Gündem

Hava Sıcaklığı: Yağışlı hava ile birlikte kuzeybatı kesimlerden başlayarak iç ve batı kesimlerde hissedilir derecede azalacağı, diğer yerlerde önemli bir...

Gündem

İBB Meclisi'nde alınan kararla Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan, Çengelköy gibi birinci grupta yer alan mezarlıklarda boş mezar yeri bedeli arttı.