• DOLAR 33,99 %0.29
  • EURO 37,86 %0.65
  • STERLIN 44,95 %0.65
  • ALTIN 2.821,62 %0.43
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.292 %-3.09
  • ETHERIUM 2.285 %-4.3
22°

Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti İstanbul adayı Buğra Kavuncu, seçim çalışması için Fatih'teydi. Kavuncu, vatandaşların tepkisine neden oldu.

Politika

ORC Araştırma’nın son anketine göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kıyasıya bir rekabet var.

Gündem

Ali Yerlikaya: İstanbul'da 9 gökçem kaçakçısı 'Kalkan-10' operasyonuyla yakalandı. 6 şüpheli tutuklanırken, 3'ü adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 

Politika

AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İstanbul’daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayları AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'la açıkladı.

Politika

İYİ Parti Sultangazi İlçe Başkanı Sinan Taşkın, yerel seçimlerde Ekrem İmamoğlu'nu desteklemek için istifa etti.

Gündem

AKOM'dan İstanbul’da bu hafta sonu Balkanlar’dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisini göstereceği bildirdi.

Politika

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve İstanbul Milletvekili olan Burak Akburak, partisinin İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkan adaylarının açıklayacağı...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı yapıp, dikkatli olunması yönünde çağrıda bulundu.

Politika

YRP, İstanbul’da AKP’nin adayı Murat Kurum’a destek verme karşılığında Konya Büyükşehir Belediyesi’ni talep ettiği belirtildi.

Gündem

Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun acı haberi, İstanbul'un Tuzla ilçesindeki baba ocağına ulaştı. Şehit Köroğlu'nun kuzeni Talha Köroğlu'nun da 2008...

Politika

Yeniden Refah Partisi (YRP) ile AKP arasındaki ilişki İstanbul adayı Murat Kurum'un açıklanmasıyla iyice gerildi. YRP'de İstanbul'da aday çıkartacağı öğrenildi.