• DOLAR 34,02 %-0.12
  • EURO 38,05 %0.32
  • STERLIN 45,32 %0.32
  • ALTIN 2.827,64 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.953 %6.25
  • ETHERIUM 2.437 %6.17
22°

İYİ Parti Haberleri

İYİ Parti haberleri ve güncel İYİ Parti gelişmeleri, İYİ Parti ile ilgili tüm video, İYİ Parti fotoğrafları ve İYİ Parti haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki eski İYİ Parti ilçe başkanı Hüseyin Ergen’e yönelik silahlı saldırıyla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Politika

CHP ve İYİ Parti arasında iki büyükşehir için işbirliği yapılması yönünde görüşmeler devam ediyor. İşte haberin detayları...

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Atilla Çelik’in akrabaları, İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Recep Önder’e saldırıp dövdüler.

Politika

İYİ Parti'de istifalar devam ederken bir istifada DEVA Partisi'nden geldi. İstifa eden iki kişi CHP'ye geçti.

Politika

AKP’li eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, seçimlere yönelik algı operasyonu düzenleyerek bir video paylaştı.

Politika

İYİ Parti’nin önceki dönem il başkanlarından ve milletvekili adaylarından Özlem Ural, partisinden resmen ayrıldı.

Politika

Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, katıldığı televizyon programında İYİ Parti ile ilgili eleştiride bulundu.

Politika

AREA Araştırma, 31 Mart 2024’te Ankara’da yapılacak yerel seçimler için bir anket gerçekleştirdi ve sonuçlarını duyurdu.

Politika

Bir esnaf, İYİ Partili milletvekilinin kendisine olan borcunu ödemediğini ileri sürerek pankartla sesini duyurmaya çalıştı.

Politika

31 MART Yerel seçimlerine 55 gün kalmışken İYİ parti de işler iyi gitmiyor. Henüz 8 ilçede Belediye başkan adayı gösteren...

Politika

İYİ Parti Üsküdar’da istifa dalgası yaşandı. İstanbul ittifakına destek veren Kurucu İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi partilerinden ayrıldı.

Politika

İYİ Parti’den milletvekili seçilmişti ama altı ay sonra istifa etti. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nebi Hatipoğlu AKP'ye geçti.