• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • STERLIN 45,17 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.390 %3.24
20°

İYİ Parti Haberleri

İYİ Parti haberleri ve güncel İYİ Parti gelişmeleri, İYİ Parti ile ilgili tüm video, İYİ Parti fotoğrafları ve İYİ Parti haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Terörist başı Fethullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, İYİ Parti'yi nasıl desteklediklerini anlattı.

Politika

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, sosyal medya üzerinden dostlarına bir çağrıda bulundu.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP ile olan ilişkiler hakkında önemli açıklamalarda bulunarak tepki gösterdi.

Politika

31 Mart yerel seçimlerden bu yana İYİ Parti'de istifalar devam ederken bir istifa haberi de Erzurum'dan geldi.

Politika

Yerel seçimlere az bir zaman kalırken siyasi partilerden istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Bir istifa haberi de AKP'den geldi.

Politika

AKP’li Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, basın toplantısında, 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den aday olacağını ilan etti.

Politika

yerel seçimlere az bir zaman kalırken İYİ Parti'de istifalar devam ediyor. Bu seferde Ekrem İmamoğlu için partiden istifa ettiler.

Politika

İYİ parti Aydın aday tanıtım toplantısına girmesi partili iki kişi tarafından engellenmek isteyen S.T ve eşi A.T polisin müdahalesi ile...

Politika

Eski AKP’li Enver Yılmaz’ın Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmesine tepki gösteren İYİ Partililer istifa etti.

Gündem

İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'in uğradığı silahlı saldırının ayrıntıları kan dondurdu. Saldırıya "siyasi" görüntü vermemek için mi görevden...

Politika

İYİ Parti’nin 2024 yerel seçimlerine kendi adaylarıyla katılma kararına tepki göstererek istifa eden eski GİK üyesi Bahadır Erdem, Erdoğan'a Sisi...

Politika

Eski AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Hilmi Özer’in, aynı ilçede İYİ Parti'den aday gösterilmesine bazı partililer tepki gösterince arbede yaşandı.