• DOLAR 34,00 %0.29
  • EURO 37,85 %0.63
  • STERLIN 44,95 %0.63
  • ALTIN 2.821,90 %0.44
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.293 %-2.68
  • ETHERIUM 2.282 %-3.97
22°

Meral akşener Haberleri

meral akşener haberleri ve güncel meral akşener gelişmeleri, meral akşener ile ilgili tüm video, meral akşener fotoğrafları ve meral akşener haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti lideri Meral Akşener, ablası Mualla Özen’in cenazesine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Politika

CHP ve İYİ Parti arasında gerginlik devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Politika

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘engel’ suçlamasına yanıt verdi.

Politika

İYİ Parti lideri Akşener İBB’ye yüklendi: “Bizi engelleyen Beştepe değil Saraçhane” dedi.

Politika

Akşener, basın tarafından oğlunun İYİ Parti Genel Merkezinde torba ile para dağıtması ve MV sıralarının para ile satıldığı iddiası üzerine...

Politika

İYİ Parti’nin lideri Akşener, İzmir’deki adayları Ümit Özlale’nin istifasının söylentilerine sert bir şekilde karşı çıktı.

Politika

İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçimlere hazırlığını Samsun'da devam etti. Seçim iddiaları çocuk eğlendirmeye benzetildi.

Gündem

Eski cinayetler mertçe yapılıyordu diye övgüyle bahseden Meral Akşener’in aldığı eleştiri ve tepki sonrası yaptığı açıklamada affı kabahatinden büyük!

Politika

İYİ Parti lideri Meral Akşener, bugün yerel seçimler öncesi Sivas’taydı. Akşener, Muhsin Yazıcıoğlu ve Sinan Ateş’in ölümüyle ilgili söz verdi.

Politika

Levent  Gültekin son yaptığı programda, Meral Akşener için  çarpıcı iddialarda bulundu; Meral Akşener'in aklı, ruhu AKP'nin yanındaydı. Şimdi ruhunu da...

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile telefon...

Politika

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, eski ortak CHP'yi hedef aldı. CHP’nin Meclis’i olağanüstü toplantıya davet etmesine karşı çıktı.