• DOLAR 34,09 %0.19
  • EURO 38,08 %0.02
  • STERLIN 45,34 %0.02
  • ALTIN 2.842,53 %0.47
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.589 %2.78
  • ETHERIUM 2.545 %5.71
19°

Mhp Haberleri

mhp haberleri ve güncel mhp gelişmeleri, mhp ile ilgili tüm video, mhp fotoğrafları ve mhp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

AKP ve MHP arasında yerel seçimlerde işbirliği yapılacak illerin listesi kulislerde konuşulurken ittifak olmayacak iller merak konusu oldu.

Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, 30 büyükşehirde AKP ve MHP’nin işbirliği yapacağını duyurdu.

Politika

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut'tan son günlerdeki tartışma konusu olan fenomenlere çok sert tepki geldi.

Politika

AYM'nin Can Atalay hakkındaki ikinci kararına MHP sert tepki gösterdi.

Politika

MHP Genel Merkezi, başvuruların sona ermesinin ardından Kocaeli'deki 12 ilçede toplam 266 aday adayının başvurduğunu duyurdu.

Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP’ye karşı oyun oynayanların bedel ödediğini ve İYİ Parti ile ilgili açıklama yaptı.

Politika

MHP’li Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, bir kafeterya işletmecisinin kendisini ‘zincirleme biçimde görevi kötüye kullanma’ suçlamasıyla hapis cezası aldı.

Politika

Yerel seçimlere hazırlanılırken AKP ve MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ortak bir adayda anlaştığı iddia edildi.

Politika

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, katıldığı televizyon programında kentin AKP’li belediye başkanlarına sert sözlerle yüklendi.

Politika

Milliyetçi Hareket Partisine ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beye bağlılığımın tavizsiz bir şekilde devam edeceğini bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım.

Politika

AKP'nin kurucuları arasında yer alan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener’den önemli bir iddia gündeme geldi.

Gündem

Türk Ocakları, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve İBB Başkanı İmamoğlu'nu konuk ettikleri için tepki gösteren MHP lideri Devlet Bahçeli'ye "Biz...