• DOLAR 34,09 %0.20
  • EURO 38,09 %0.06
  • STERLIN 45,33 %0.06
  • ALTIN 2.839,58 %0.36
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.000 %1.61
  • ETHERIUM 2.459 %2.54
19°

Mhp Haberleri

mhp haberleri ve güncel mhp gelişmeleri, mhp ile ilgili tüm video, mhp fotoğrafları ve mhp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

MHP'nin Osmancık Belediye Meclis Üyesi olan Kemal Arslan istifa ederek İYİ Parti'den aday oldu. İşte haberin detayları...

Politika

Siyasi tarihinde hiç kadın milletvekili veya kadın belediye başkanı çıkarmamış Ardahan ili ilk defa kadın belediye başkanı aday oldu.

Politika

Yerel seçimlere az bir zaman kalırken MHP, AKP ile seçimlere girerken o ilde üç ilçe verilip verilmeyeceği merak konusu oldu.

Politika

AKP’ye yakın bir isim olarak bilinen Özışık kardeşlerden Baki Özışık'tan MHP ve Sinan Ateş ile ilgili skandal sözler geldi.

Politika

2018’den beri Aydın’ın Karacasu ilçesinin MHP İlçe Başkanı Murat Uysal istifa etti. İşte haberin detayları...

Politika

MHP’nin İstanbul belediye başkanlığı için adayları kimlerin olacağı merak konusu olurken AKP ve MHP İstanbul’da birlikte hareket edeceklerini duyurdular.

Politika

AKP Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde MHP'nin Bartın il merkezindeki adayını destekleyeceklerini dile getirdi.

Politika

MHP'li Semih Yalçın, CHP ve Genel Başkanı Özgür Özel’i PKK ile işbirliği yapmakla suçlayarak sert bir şekilde eleştirdi.

Politika

Kars Sarıkamış’ın MHP’li Belediye Başkanı Harun Hayali'den acı haber geldi. Hastaneye kaldırılan Hayali hayatını kaybetti.

Politika

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı’nda giydiği kravat ve rozet dikkat çekti. Bahçeli'nin taktığı rozetin sırrı ortaya çıktı.

Politika

AKP ve MHP, 31 Mart’taki yerel seçimlerde hangi yerlerde ittifak yapacakları belirlendi. AKP'nin seçim sloganı belli oldu.

Gündem

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, asgari ücretliyi sevindirecek teklifte bulundu. İşte haberin detayları...