• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %2.08
22°

Özgür Özel Haberleri

Özgür Özel haberleri ve güncel Özgür Özel gelişmeleri, Özgür Özel ile ilgili tüm video, Özgür Özel fotoğrafları ve Özgür Özel haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel “Erdoğan 5 yıllığına seçildi ama bence 1.5 yıl sonra erken seçim olur” dedi.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'normalleşme' sözlerine karşılık açıklama yaptı.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, düzenlenen bir toplantıda, partinin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e yapacağı ziyaret hakkında konuştu.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu sabah hayatını kaybeden Şehzadeler Belediyesi'nin MHP'li Meclis Üyesi ve eğitimci Mehmet Güzgülü'nün cenaze törenine...

Politika

TV100'de açıklamalarda bulunan siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'de genel başkanlık adına çalışmalara başladığını ve parti tabanından bir...

Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında eleştirel bir açıklama yaptı.

Politika

CHP’li Mahir Başarır, MHP’li Semih Yalçın’ın Özgür Özel ile ilgili sözlerine çok sert tepki göstererek gerginliğe neden oldu.

Politika

CHP lideri Özgür Özel'in "Eğer Sayın Bahçeli memnun değilse, bizim ittifakımız olan Türkiye İttifakı'na katılabilir" önerisine AKP'den yanıt geldi.

Politika

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile gerçekleştirdiği görüşmesinden rahatsız olarak tepki gösterdi.

Politika

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında 18 yıl sonra yapılacak görüşmenin detayları belli olmaya başladı.

Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik eleştirilerini dile getirdi.

Politika

Erdoğan: Özgür Efendi'nin sesi soluğu çıkmıyor. Biz Bay Kemal'le en azından açıktan ve aleni milletin gözü önünde cereyan eden siyasi...