• DOLAR 34,19 %0.21
  • EURO 37,09 %0.06
  • STERLIN 44,61 %0.06
  • ALTIN 2.980,74 %0.89
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.800 %1.04
  • ETHERIUM 2.620 %-0.23
13°

Pkk Haberleri

pkk haberleri ve güncel pkk gelişmeleri, pkk ile ilgili tüm video, pkk fotoğrafları ve pkk haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Cumhur İttifakı'nın DEM Parti ile temasının yankıları sürerken, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Asayiş

Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK/YPJ içerisinde Amude bölgesinde sözde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren Jinda Gundikramo kod adlı Hezal Belge’yi Suriye/Amude’de düzenlediği...

Politika

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Devlet Bahçeli'ye yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak Cudi Dağı'nda teröristlerin mühimmat deposunun imha edildiğini ve "GÜRZ-12" operasyonunun kararlılıkla sürdüğünü açıkladı.

Gündem

MİT’in Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde düzenlediği operasyonda, TSK üssüne saldırmayı planlayan PKK’lı terörist Serdar Sönmez etkisiz hale getirildi.

Gündem

Yazar Enver Aysever, sosyal medyada paylaştığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yazısı tepki topladı.

Politika

Cemal Enginyurt, AKP ve DEM arasındaki anlaşmayı sosyal medya hesabından duyurdu. İşte haberin detayları...

Gündem

MHP lideri Devlet Bahçeli, Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan askerlerimizin üzerine PKK terör örgütü ile ilgili kritik öneride bulundu.

Gündem

Şehitlere yönelik provokatif amaçlı paylaşım yapan 110 hesap yöneticisinden 98'ine terör propagandası yapmaktan, 12'sine ise provokatif bilgiyi yaymaktan adli işlem...

Gündem

Irak’ın kuzeyinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 5 Askerimiz şehit oldu 3'ü ağır 8 Askerimiz yaralandı .12 terörist etkisiz hale getirildi.