• DOLAR 34,29 %0.50
  • EURO 37,20 %0.38
  • STERLIN 44,75 %0.38
  • ALTIN 2.986,93 %1.10
  • BİST100 8.983 %-0.22
  • BITCOIN 67.950 %1.38
  • ETHERIUM 2.626 %0.38
15°

Tepki Haberleri

tepki haberleri ve güncel tepki gelişmeleri, tepki ile ilgili tüm video, tepki fotoğrafları ve tepki haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "züppe" diyen CHP'li Tuncay Özkan'a ilk tepki MHP'den geldi. İşte detaylar...

Politika

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinden yedi belediye başkanı ile iki eski İYİ Partili vekilin AKP'ye geçiş sürecine ilişkin sert...

Politika

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AKP'ye yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz, 122 Sağlık-Sen yöneticisinin sağlık kurumlarında üst düzey yönetici pozisyonlarına getirilmesine tepki gösterdi.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müssavat Dervişoğlu, Hamas lideri İsmail Haniye için milli yas ilan edilmesine tepki gösterdi.

Politika

TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'dan sansür ve AYM tepkisi geldi.

Magazin

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, köpek yasasına sert tepkisini sosyal medyadan duyurdu.

Gündem

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, doğalgaz fiyatlarına yapılan %38’lik zamma sert tepki verdi.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na imza tepkisi geldi.

Gündem

Ülkücü Hareket’in tarihini yazan, Ülkücü fikir ve siyaset adamı Hakkı Öznur, Ülkücü Kuruluşları terör örgütü gibi  göstermeye çalışan, başta Almanya...

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA'nın A Milli Takım oyuncusu Merih Demiral'ın gol sevinciyle ilgili soruşturmasına sert tepki gösterdi.

Politika

İYİ Parti Uluslararası İlişkiler Başkanı Ahmet Kamil Erozan, Dışişleri Bakanlığı'nın Suriye ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.