Deha Dizisinin İlk Bölüm Tarihi Belli Oldu Deha Dizisinin İlk Bölüm Tarihi Belli Oldu

Hamdi Alkan’ın manevi kızı İlknaz Bektaş, elektronik sigara kullanımına bağlı olarak ciddi bir sağlık sorunu yaşadı ve bu nedenle hastaneye kaldırıldı. İlknaz Bektaş'ın annesi Selen Görgüzel, kızının sağlık durumuyla ilgili endişelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Görgüzel, kızının yaşadığı zorlu süreci anlatırken, bu süreçte destek veren herkese teşekkür etti. Ayrıca, elektronik sigaraların sağlık üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekerek, takipçilerini bu konuda bilinçli olmaya çağırdı

 İlknaz Bektaş'ın annesi Selen Görgüzel,sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Kızım İlknaz Bektaş elektronik sigara (puff) kullanımına bağlı olarak ciddi bir sağlık sorunu yaşamıştır. Akciğerlerin dumanı süzememesi sonucu kalbin etrafında hava kabarcıkları oluşmuş ve bu kabarcıklar, kalbin çalışmasını engelleyecek seviyeye ulaşarak hayati tehlike yaratmıştır.

Durumun ciddiyeti nedeniyle evladım acilen ameliyata alınmış ve Prof. Dr. Çağatay Tezel tarafından başarılı bir müdahale gerçekleştirilmiştir. Şu anda iyileşme sürecinde olup, Allah’ın izniyle bu zor dönemi atlatacağımıza inanıyoruz.

Bu süreçte yanımızda olan, arayıp soran ve dualarını eksik etmeyen tüm dostlarımıza ve sevdiklerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Sizlerin desteği bizler için çok kıymetlidir. Telefonlara cevap veremiyoruz, ancak lütfen merak etmeyin, iyiyiz.

Son olarak, yaşadığımız bu zorlu deneyimin ışığında, herkesi elektronik sigara kullanımının tehlikeleri konusunda bir kez daha uyarmak istiyoruz. Lütfen sağlığınızı riske atmayın.

Sevgi ve Saygılarımla

Selen Görgüzel

Editör: Habererk Com