İstanbul'dan Karadağ'ın Tivat kentine gitmek üzere yola çıkan 200’e yakın yolcu, Air Montenegro Havayolları'nın uçuşlarının iki gündür iptal edilmesi nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşıyor. Geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleşmesi planlanan İstanbul-Tivat seferi, uçağın kuşa çarpması nedeniyle iptal edilmişti. Ancak bu olay, yolcular için daha büyük bir krizin başlangıcı oldu.

Hava-6

İptal Edilen Uçuşlar, Bekleyişi Uzattı

Uçağın kuşa çarpmasının ardından seferin iptal edilmesiyle, havayolu şirketi tarafından çevredeki otellere yerleştirilen yolcular, dün yeniden İstanbul Havalimanı'na getirildi. Ancak, burada tekrar büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Seferin bir kez daha iptal edildiğini öğrenen yolcular, havayolu şirketi yetkililerine büyük tepki gösterdi. Yolcular, "Bugün uçağa binmek üzere İstanbul Havalimanı'na tekrar getirildik ama yine seferin iptal olduğunu söylediler. Burada kimse sorumluluk almıyor, mağduriyet yaşıyoruz. 24 saattir bekliyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Tavuk dönere yeni standart! Artık böyle satılacak Tavuk dönere yeni standart! Artık böyle satılacak

Hava1-2

Yeni Uçak Tahsis Edilecek

Air Montenegro Havayolları yetkilileri, uçağın kuşa çarpması sonucu seferin iptal edildiğini ve bu durumun acentelere bildirildiğini belirtti. Ancak, acentelerin yolculara bilgi vermediği iddia edildi. Havayolu şirketi, yolcuların mağduriyetini gidermek amacıyla başka bir uçak tahsis edeceğini ve seferin en kısa sürede gerçekleştirileceğini açıkladı.

Editör: Habererk Com