Gündem

İşten Çıkarılan İşçi, Uzun Namlulu Silahla Kurşun Yağdırdı

Sultanbeyli'de işten çıkarılan bir işçi, iş yeri sahibiyle tazminat konusunda anlaşmazlık yaşayınca dehşet saçtı. Saldırı anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Loading...

Abone Ol

Sultanbeyli'de işten çıkarılan bir işçi, iş yeri sahibiyle tazminat konusunda anlaşmazlık yaşayınca dehşet saçtı. Akşam saatlerinde Adil Mahallesi'nde meydana gelen olayda, M.S.G. isimli kişi, tartışmanın ardından uzun namlulu silahla iş yerine kurşun yağdırdı. Saldırı anı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir kadının saldırganı durdurmaya çalıştığı anlar da yer alırken, olay yerine gelen polis ekipleri havaya ateş açarak M.S.G.'yi gözaltına aldı.

Olay, Adil Mahallesi, Bosna Bulvarı'ndaki bir kasap dükkanında yaşandı. İddiaya göre, burada çalışan M.S.G., işten çıkarıldıktan sonra iş yeri sahibiyle tazminat konusunda uzlaşma sağlayamadı. Bu durumun ardından akşam saatlerinde dükkanın önüne gelen M.S.G., iş yeri sahibiyle yeniden tartıştı. Tartışmanın ardından ayrılan M.S.G., bir süre sonra uzun namlulu silahla geri dönerek iş yerine rastgele ateş açtı.

Vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerde, M.S.G.'nin silahla ateş ettiği anlar ve olay yerinde bulunan bir polis memurunun havaya ateş açarak saldırganı durdurmaya çalıştığı anlar yer aldı. Ayrıca, bir kadının pencereden saldırganı ikna etmeye çalıştığı ve polis ekiplerinin müdahalesi sırasında da saldırganı sözleriyle durdurmaya çalıştığı görüldü. M.S.G., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.