Gündem

İzmir’de Taksiciyi Öldüren Zanlı, Kaçarken İkinci Cinayeti İşledi

İzmir'de taksici Arif Karabacak'ı öldüren Bülent Şengün, bir marketi soyup 16 yaşındaki İlayda Aygar'ı ağır yaraladı, ATM'de bir kişiyi daha gasp ederek öldürdü

Abone Ol

İzmir'in Torbalı ve Karabağlar ilçelerinde meydana gelen dehşet verici olayda, Bülent Şengün isimli saldırgan, taksi şoförü Arif Karabacak'ı gasbettikten sonra tabancayla öldürdü. Cinayetin ardından yoldan geçen bir hafif ticari aracı gasp eden Şengün, bu araçla Torbalı Fevzi Çakmak Mahallesi'ne giderek bir markete soygun yapmak için girdi. Soygun sırasında kendisine engel olmaya çalışan 16 yaşındaki İlayda Aygar'a 3 el ateş ederek ağır yaraladı. Ardından, ATM'den para çeken Engin K.'yı gasp edip tabancayla vurarak öldüren Şengün, kaçışını sürdürdü.

Şengün, Gümüldür'e kaçarken polis ekipleri tarafından kovalamaca sonucu yakalandı. Üzerinde yapılan aramada, 13 adet 'ecstasy' olarak bilinen uyuşturucu hap bulundu ve saldırganın olayları gerçekleştirdiği sırada uyuşturucu madde kullandığı belirlendi. Olayın ardından güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ve polis ekipleri, şüpheliyi tespit ederek yakaladı. Gözaltına alınan Şengün, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Silahlı saldırıda ağır yaralanan İlayda Aygar, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı ve durumunun kritik olduğu bildirildi.