Gündem

KADES'i Arayacağını Belirten Kadın, Eşi Tarafından Öldürüldü

Bekir Durmaz ifadesinde, tartışma sırasında Elif Durmaz'ın KADES uygulamasıyla polisi çağıracağını söylemesi üzerine kendini kaybederek bıçakladığını belirtti.

Abone Ol

Konya’da Bekir Durmaz (53), eşi Elif Durmaz’ı (37) otomobilde bıçaklayarak öldürdü. Olay, 21 Ağustos'ta Süleyman Çelebi Mahallesi İsmail Kaya Caddesi'nde meydana geldi. Çiftçilik yapan Bekir Durmaz, seyir halindeyken eşi Elif Durmaz'ı arka koltukta oturan 11 yaşındaki zihinsel engelli çocuğunun gözleri önünde defalarca bıçakladı. Olay anında, arkadaki araç sürücüsü durumu fark ederek polise ihbarda bulundu ve otomobilin plakasını verdi.

Bekir Durmaz, Özalkent Polis Merkezi'ne giderek suçunu itiraf etti. Polis ekipleri, otomobilde Elif Durmaz’ı kanlar içinde buldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden 20'ye yakın bıçak darbesi alan ve çok kan kaybeden Elif Durmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Bekir Durmaz tutuklandı.

Uzaklaştırma Kararı Vardı

Bekir Durmaz ifadesinde, tartışma sırasında Elif Durmaz'ın KADES uygulamasıyla polisi çağıracağını söylemesi üzerine kendini kaybederek bıçakladığını belirtti. Daha önce de aralarında şiddet olayları yaşandığını ve hakkında uzaklaştırma kararı verildiğini ifade etti.

Elif Durmaz’ın kardeşi Muzaffer Yakışan, çiftin sürekli kıskançlık nedeniyle tartışmalar yaşadığını ve Elif’in daha önce de şiddete maruz kaldığını söyledi. Elif Durmaz’ın 3 çocuğunun olduğunu ve olay anında otizmli çocuğunun da araçta bulunduğunu belirtti. Durmaz'ın cenazesi Sarayönü ilçesi Kadıoğlu Mahallesi'nde defnedildi.

Elif Durmaz'ın ailesi, çocukların şu anda kendileriyle kaldığını ve olayla ilgili adli mercilere başvurduklarını belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.