Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, düzenlediği basın toplantısında kadına yönelik şiddetle mücadeleye dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan, hedeflerinin bu tür olayların meydana gelmeden önce engellenmesi olduğunu vurguladı.

Bakan Şimşek ve Japonya Devlet Bakanı Hiroaki Görüşme Gerçekleştirdi Bakan Şimşek ve Japonya Devlet Bakanı Hiroaki Görüşme Gerçekleştirdi

Göktaş, kadınların güvenliğini sağlamak amacıyla çeşitli projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Bu projeler aracılığıyla toplumsal farkındalığın artırılması ve eğitim programlarının düzenlenmesi planlanıyor.

Bakan ayrıca, ilgili kurumlarla iş birliği içinde çalışarak, kadına yönelik şiddeti azaltmayı amaçladıklarını ifade etti. Bu kapsamda yapılacak çalışmaların detayları ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacak.173827 2-1