Bir otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu hızla ilerleyerek bir binaya çarptı. Olay anı, çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde aracın ani hareketi ve ardından bina duvarına çarpması net şekilde görülüyor.

Kazanın meydana geldiği yerde herhangi bir can kaybı veya yaralanma olup olmadığı henüz açıklanmadı. Yetkililer olayla ilgili inceleme başlattı ve kazanın nedenine dair araştırmalar devam ediyor.

Nusaybin'de İki Mayın Kontrollü Şekilde İmha Edildi Nusaybin'de İki Mayın Kontrollü Şekilde İmha Edildi

Güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada paylaşılırken, kazanın oluş şekli ve araçtaki hasar da gözler önüne serildi. Olay yerinde trafik akışı kısa süreliğine aksadı ancak daha sonra normale döndü.196589 2