Kanal D'nin merakla beklenen yeni günlük dizisi "Bizi Birleştiren Hayat", 9 Eylül Pazartesi günü saat 11.00'de izleyiciyle buluşuyor. Aile bağlarını, kaderin cilvelerini ve üstü örtülen sırları konu alan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor.

Cem Karaca: Bir İnsanın İki Vatanı Olamaz Cem Karaca: Bir İnsanın İki Vatanı Olamaz

İlk Fragman Yayında: Münevver Hanım'ın Derin Sırları

Dizinin ilk fragmanı, izleyicilere dram dolu bir hikayenin kapılarını aralıyor. Fragmanda, elindeki bastonuyla dikkat çeken Münevver Hanım (Nilgün Kasapbaşoğlu), geçmişin ağır yükünü taşırken, "Yine girecekler bu kapıdan içeri. 'Anne'yi verecekler bana. Sarılacaklar, affedilecekler. Silinecekler geçmişin bütün günahlarını. O geceyi… Bizi darmadağın eden, hayatımızı karartan o geceyi" sözleriyle izleyicilere duygu dolu anlar yaşatıyor.

60 Yıllık Tecrübeyle Ekranlarda

Dizinin başrolünde, 60 yıllık oyunculuk tecrübesiyle Türk sinema ve televizyonunun usta isimlerinden Nilgün Kasapbaşoğlu yer alıyor. Münevver Hanım karakterini canlandıracak olan Kasapbaşoğlu'na, Münevver Hanım'ın torunu Yasemin rolünde genç yetenek Kayra Zabcı eşlik ediyor. Dizinin diğer önemli karakterlerine Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli gibi başarılı isimler hayat veriyor.

Editör: Habererk Com