28 Temmuz'da hayatını kaybeden Kenan Işık son yolculuğuna uğurlandı. Kim 500 Milyar İster'in unutulmaz sunucusu Işık'ın vedası herkesi üzerken gazeteci Fatih Altaylı Kenan Işık'ın vefatının üzerine programında onu anarken yaptığı bir itirafla da herkesi şaşırttı.

Ünlü oyuncu, 21 Mart 2014 günü spor sonrasında girdiği saunadan sonra beyin kanaması geçirmişti. Işık, bunun ardından ameliyata alınmış ve daha sonra komaya girmişti.

2014 Ağustos ayında tedavisine devam etmek için eşi Beril Işık tarafından Almanya’ya götürülen Işık, tedaviye olumlu cevap vermişti. Ancak Işık'tan kötü haber 28 Temmuz'da geldi.

Anayasa'nın İlk Dört Maddesi Nedir? Anayasa'nın İlk Dört Maddesi Nedir?

Kenan Işık'ı çok uzun yıllardır tanıdığını söyleyen Altaylı 'beraber iş yaptığım çok önemli, çok değerli, pamuk gibi bir insandı. Ben onu ilk tanıdığımda İstanbul Şehir Tiyatroları'nın başındaydı. Sonrasında beraber program yaptık. Şöyle hatta o da 'Kim 500 Milyar İster?' programıydı. Kanal D'de yayınlanacaktı. O zamanki yapımcısı bana sunar mısın demişti ama daha sonra biz bunu Kenan Işık'ın sunmasının çok daha iyi olacağını söylemiştik. Hakikaten de öyle oldu.' ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Mynet- Öznur Yaslı İkier