Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından düzenlenen ve bu yıl 36. kez gerçekleşecek olan Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı için geri sayım başladı. İki kıtayı birleştiren bu prestijli yarış, yarın saat 10.00'da Kanlıca'dan başlayacak ve 13.30'da Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı'nda son bulacak. Türkiye dahil 78 ülkeden toplam 2.824 yüzücü, Asya'dan Avrupa'ya geçecekleri bu benzersiz yarışta yer alacak.

Samsung'un Etkinlik Alanları Yüzücülere ve İzleyicilere Eğlence Dolu Deneyimler Sunacak

Yarış boyunca Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı'nda Samsung'un hazırladığı çeşitli deneyim ve aktivite alanları, izleyicilere ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak. "Galaxy AI Deneyim Alanı", "Galaxy Watch Sprint Challenge Alanı", "Bespoke AI Standı" ve "TV ve Odyssey Ark Oyun Alanı" gibi pek çok farklı aktivite, teknoloji ve eğlenceyi bir araya getirecek.

Fransa'da Türk Seymen Özbaş rüzgarı! Fransa'da Türk Seymen Özbaş rüzgarı!

Samsung'dan Yüzücülere Özel Isınma Etkinliği

Yarışa katılacak Samsung Türkiye ekibi, yarış öncesinde Kuruçeşme'de Sude Burcu ile özel bir sabah egzersizi etkinliği gerçekleştirecek. Galaxy Watch Ultra ve Galaxy S24 Ultra'nın zindelik özelliklerinin kullanılacağı bu etkinlikte yüzücüler, yarış stresini atarak fiziksel hazırlıklarını tamamlayacak. Yarış sonunda kazananlar, Galaxy Z Flip6 ile çekilecek özel bir "Zafer Selfie'si" ile ödüllendirilecek. Ayrıca Samsung, kazanan sporculara sürpriz hediyeler de sunacak.

Editör: Habererk Com