Magazin

Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm Fragmanı Yayında

Kızılcık Şerbeti dizisinin 73. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu ve yayınlanır yayınlanmaz en çok arananlar arasına girdi.

Loading...

Abone Ol

Kızılcık Şerbeti’nin Kısaca Konusu:

Kızılcık Şerbeti, modern ve realist bir kadın olan Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) hayatını merkezine alıyor. Eşinden boşandıktan sonra hayata karşı dimdik duran Kıvılcım, iki kızını inandığı değerlerle yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen liseye devam ederken, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım, kızlarının gelecekte başarılı ve mutlu olmalarını ister. Ancak Doğa’nın üniversitenin ilk yılında erkek arkadaşı Fatih (Doğukan Güngör) ile evlenmesi Kıvılcım için büyük bir hayal kırıklığı olur. Kıvılcım, Fatih’in ailesinin muhafazakar yapısıyla tanıştığında şok olur ve kızının bu kadar farklı bakış açılarına sahip bir aileyle birlikte olamayacağını düşünür. Buna karşın Doğa, aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanır.

Kızılcık Şerbeti, doğruları aynı fakat yöntemleri farklı olan iki uç aile arasındaki çatışmaları ve bu ortamda gelişen bir aşk hikayesini anlatıyor.

Oyuncu Kadrosu: Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu, Feyza Civelek, Emrah Altıntoprak, Şebnem Bozoklu, Fırat Çelik, Özge Özacar, Şebnem Dönmez, Kaan Taşaner, Rahimcan Kapkap, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, ve Aliye Uzunatağan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Yeni bölümler her Cuma saat 20:00’de Show TV’de yayınlanıyor.