Duruşmada tanık olarak dinlenen jandarma görevlileri, şüphe üzerine baktıkları otomobilde, sürücü koltuğunda oturan kişinin kendilerini görünce fermuarını çektiğini, yanındaki kızın ise kafasını geriye doğru kaldırdığını belirtti. Görevliler, sanık olan kişiye "Ne oluyor?" diye sorduklarında, sanığın ağlayarak, "Ben ne yaptım. Allah benim belamı versin komutanım. Bizi bırakın gidelim. Bir daha böyle bir şey yaşanmayacak" dediğini, kızının ise babasının isteği ile ailesini terk etmemesi için kendisiyle oral yolla ilişkiye girdiğini söylediğini aktardı.

Sokak röportajında konuşan vatandaş: Tayyip Bey biz koyun değiliz Sokak röportajında konuşan vatandaş: Tayyip Bey biz koyun değiliz

Mahkeme Kız Çocuğunu Koruma Altına Aldı

Sanık Gökmen K.'nin akrabalarının da tanık olarak dinlendiği duruşma sonrası mahkeme heyeti, babasının cinsel istismarına uğradığı öne sürülen kız çocuğunun devlet korumasına alınmasını kararlaştırdı. Mahkeme, kızın baskı altında ifadesini değiştirdiği değerlendirmesi yaparak, sanığın tekrar tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Editör: Habererk Com