Gündem

Köfteci Yusuf'a Sahip Çıkalım!

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Köfteci Yusuf'un markasına çökmek isteyen bazı kişiler tarafından ürünlerinde domuz eti vardır diye linç kampanyası başlatıldı.

Loading...

Abone Ol

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Köfteci Yusuf'un şubesinin önünde yaptığı açıklamada, "Adım Özkan Yalım olduğu kadar net bir şekilde cevap veriyorum:

Köfteci Yusuf'ta kesinlikle domuz ürünü yoktur. Ben üç dönem milletvekilliği yaptım, şu anda da Uşak Belediye Başkanıyım. 43 yaşında bir çalışan olan Yusuf Akkaş beyefendi, tırnaklarıyla kazıyıp bu hale gelmiştir. Şu anda 12.500'ün üzerinde çalışan vardır ve bu kadar aileye ekmek vermektedir.

Bu firmaya çökmek isteyen bazı kişiler tarafından iftiraya uğramıştır. yaklaşık 300'ün üzerinde mağazası olan ve 12.500 kişiye ekmek veren Köfteci Yusuf'a sahip çıkalım. Nerede, ne zaman bir yerde yemek yemek istiyorsanız, herhangi bir Köfteci Yusuf mağazasına gidip kalbiniz rahat bir şekilde helal kesim olan Köfteci Yusuf'ta yemeğinizi yiyebilirsiniz. Gelin, kendi yerel markamıza sahip çıkalım dedi.