Gaziantep’te özel bir kreşte öğretmen Betül K., uyuyan 21 aylık M.D.Ö.’ye tokat attı. Olay güvenlik kamerasına yansırken, bebeğin avukat annesi Gündoğdu Özer, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. Özer, olayı öğretmenin aramasıyla öğrendiklerini ve kreş yetkililerinin olayı abarttığını söylediklerini belirtti.

Olay, 8 Ekim'de Pancarlı Mahallesi'ndeki kreşte meydana geldi. Betül K., uyuyan M.D.Ö.’ye tokat attı. Ardından Betül K., annesi Gündoğdu Özer’i arayarak çocuğun yanağında uyumaya bağlı iz oluştuğunu söyledi. Kreşe giden aile, bebeklerinin yüzünde parmak izleri gördü ve hastaneye gidip darp raporu alarak şikayetçi oldu. Güvenlik kamerası görüntülerinde Betül K.’nin tokat attığı ortaya çıktı.

M.D.Ö.’nün annesi, öğretmenin aramasıyla olayı fark ettiklerini ve kreş yetkililerinin şiddeti kabul etmediğini söyledi. Hastaneden darp raporu aldıklarını ve raporda yüzdeki kızarıklığın dış darbe ile oluştuğunun belirtildiğini ekledi.

Kreş yetkilileri, sosyal medya hesabından yaptıkları açıklamada, olayın üzüntüyle takip edildiğini ve öğretmenin ilişiğinin kesildiğini belirtti. Kamera kayıtlarının incelendiğini ve adli makamlara teslim edildiğini ifade ettiler.

15 yıl sonra Muhsin Yazıcoğlu'nun ölümünde yeni gelişme! 15 yıl sonra Muhsin Yazıcoğlu'nun ölümünde yeni gelişme!

Kaynak: DHA