Bir kurs merkezine giren hırsız, pencereden içeriye sızarak çeşitli elektronik eşyaları çaldı. Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Kurs merkezi çalışanları, iş yerlerine geldiklerinde hırsızlığın farkına vardılar ve durumu hemen yetkililere bildirdiler.

Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızın kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Çalınan eşyaların arasında bir dizüstü bilgisayar ile birkaç cep telefonu bulunuyor. Kurs merkezi yönetimi, yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.

Eski TBMM Başkanvekili Fehmi Işıklar'ın Eşine Cinayet Soruşturması Eski TBMM Başkanvekili Fehmi Işıklar'ın Eşine Cinayet Soruşturması

Polis, hırsızı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, çevredeki diğer işletmelere de benzer durumların yaşanmaması için dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.183808 2-1