Gündem

Kürşad Yılmaz'dan Bahçeli'ye Tam Destek

Kürşad Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye destek mesajı verdi. Yılmaz, "Bir gün, bir saniye bile onu yalnız bırakmayacak, gerekirse can alıp can vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Abone Ol

Kürşad Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye destek mesajı verdi. Yılmaz, "Bir gün, bir saniye bile onu yalnız bırakmayacak, gerekirse can alıp can vereceğiz" ifadelerini kullandı. Geçen yıl avukat Belma Ünal ile evlenen ve baba olan Yılmaz, oğluna “Devlet” ismini vermişti. Bahçeli'nin, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın Meclis'e gelerek PKK'nın dağıtıldığını açıklaması önerisi, bazı kesimlerde sert tepkilere neden olmuştu.

Kürşad Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye destek mesajı verdi. Yılmaz’ın paylaşımı şöyle:

"Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışı ile ömrünü memleketin birliğine ve huzuruna adayan liderim MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin son açıklamalarını ve meselenin derinliğini bazı şuursuzlar anlamamışlar ki, sadece bir kaç oy alabilme peşine düşmüşlerdir. Her aldığı karar zamanla anlaşılan ve 15 Temmuz gecesi gibi Türkiye'yi defalarca kritik dönemeçlerden çıkaran Liderim Bahçeli, yeni bir milli oyun kuruyor. Milletimiz, liderimize güveniyor, anlıyor ve izliyor. Türkiye'nin üzerinde ki ABD güdümlü FETÖ'ye 15 Temmuz gecesi nasıl dur denildiyse, yurt dışı güdümlü PKK terör örgütü de bu topraklardan kökten kazınılacaktır. Türkiye'nin üzerine kirli oyunlar kuranlar, toprağımıza göz dikenler Liderim Sayın Devlet Bahçeli'nin, kaldırdığı yumruğun kime ineceğini iyi anlamalıdırlar. Bilinmelidir ki, evlatları yanındadır. Bir gün, bir an, bir saniye dahi onu yalnız bırakmayacak, gerekirse can alıp, can vereceğiz.

Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli her ülkücünün kırmızı çizgisidir.

Boş konuşanlar anlamazlar ama bir kez daha üstüne basa basa vurguluyorum:

Saygıdeğer Türkmen Beyimiz rastgele cümle kurmaz. O cümlede yer alan her harf, vatan ve millet sevgisinden başka düsturu olamayan genel başkanımızın imbiğinden süzülür de kelimeye. Kelimeler cümleye dönüşür. Ülkü yolunun YILMAZ Bozkurt'larının hassasiyetlerine dokunmayın. Saygıdeğer Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli her ülkücünün kırmızı çizgisidir. Biz kırmızı çizgilerimizi boyayla çekmeyiz, vatan için akıtmaya hazır kanımızla çizeriz."