Cem Karaca: Bir İnsanın İki Vatanı Olamaz Cem Karaca: Bir İnsanın İki Vatanı Olamaz

Türk dizi dünyasında büyük bir etki yaratan Kurtlar Vadisi'nin sosyal medya yasaklarıyla ilgili sahnesi, Instagram erişim engelinden sonra yeniden gündeme geldi ve paylaşım rekorları kırdı. Türkiye'de son bir haftadır Instagram'ın BTK tarafından erişime kısıtlanması en çok konuşulan konulardan biri oldu. Bu durum üzerine bazı Kurtlar Vadisi hayranları, dizide sosyal medya yasaklarıyla ilgili yer alan sahneyi paylaşmaya başladı.

2003 yılında Türk dizi tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi, yeniden gündemde. Senaryosunu Raci Şaşmaz'ın yazdığı dizide birçok önemli isim yer aldı ve hafızalara Necati Şaşmaz kazındı. Oktay Kaynarca'nın ilk sezonda yer aldığı dizinin birçok versiyonu çıktı. Tarihe adını kazıyan ve halen izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi'nin bazı sahneleri sosyal medyada paylaşılmaya devam etti.

Dünya çapında izlenen dizilerden biri olan Kurtlar Vadisi'nde, yıllar önce yaşanan sosyal medya yasağı üzerine çekilen bir sahne yeniden konuşulmaya başlandı. Günümüzde yaşanan Instagram erişim engeli sonrası ortaya çıkan tepkileri eleştiren sahnede yer alan sözler sosyal medyada çok konuşuldu.

İşte o sözler:

"Türkiye'de bir ay maaşın yatmadığında gündem olmaz. Ancak bir gün sosyal medya kapandığında çocuğun bile çıldırır. Çünkü oraya bağımlı olmuş. Senin sözünü dinlemez ama onların sözleri onun için emirdir."

Kaynak: Haber merkezi